Πιστοποίηση στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)

Πληροφορίες

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Κατασκευή Ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών καταστημάτων» είναι μια εκπαιδευτική εμπειρία που θα σας εισάγει στον κόσμο της δημιουργίας ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων με τη χρήση του δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, του WordPress. Αυτός ο οδηγός σπουδών θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη δομή του προγράμματος, τους στόχους του και το περιεχόμενο που θα καλύψετε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Σχεδιασμένο για αρχάριους και όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στον κόσμο του WordPress, το πρόγραμμα παρέχει εκτενείς οδηγίες για τη δημιουργία, προσαρμογή και διαχείριση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν πώς να εγκαταστήσουν το WordPress σε διακομιστή αλλά και τοπικά στον Η/Υ τους, να επιλέξουν θέματα και πρόσθετα, καθώς και πώς να προσαρμόσουν την εμφάνιση και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους. Επιπλέον, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιώντας το WooCommerce, ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα για το e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) στο WordPress.

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιώντας το WordPress. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση του περιεχομένου, την προσαρμογή εμφάνισης και τη διαχείριση των ηλεκτρονικών πωλήσεων, ανοίγοντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στον ψηφιακό κόσμο.

Οι λόγοι που κάνουν το wordpress τόσο δημοφιλές είναι η ευκολία στη χρήση του, η ελεύθερη άδεια χωρίς περιορισμούς καθώς και η πολύ μεγάλη προσφορά δωρεάν λογισμικού.

Τι θα μάθετε σε αυτό το μάθημα

Θα αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνετε ένας αξιόπιστος σύμβουλος του WordPress.

Απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων

Θα δημιουργείτε όμορφα και μοντέρνα Sites και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας, για να έχετε επιπλέον εισόδημα από την κατασκευή και συντήρηση των ιστοσελίδων.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για να σας προετοιμάσει για όλες τις πτυχές του WordPress.

Έχει δημιουργηθεί για να καλύψει όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, αλλά και όσους θέλουν να κατασκευάσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα.

Ως το τέλος του μαθήματος, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε δωρεάν ή φθηνά εργαλεία για να κατασκευάζετε σύγχρονα Web Sites. Επίσης, θα δημιουργήσετε αρκετά Sites και θα μάθετε και τις προηγμένες λειτουργίες του WordPress.

Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

  • Εγκατάσταση
  • Φιλοξενία
  • Servers
  • Θέματα
  • Πρόσθετα
  • Back up
  • Contact Forms
  • E-Commerce

Όλα τα παραπάνω, θα έχουν ως αποτέλεσμα να γίνετε πρωτοπόροι και να εξειδικευτείτε στο WordPress, όπως και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την κατασκευή και την υποστήριξη ιστοσελίδων.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης έχει τρίμηνη διάρκεια και οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου online.

Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ακολουθεί η υποχρεωτική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού «VELLUM WEB AND E-SHOP DESIGN CERTIFICATE» από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.